> VALIDATIE | DIVERSE KEURINGEN

 

Binnen uw organisatie worden er hoge eisen gesteld aan uw gekoelde product. Om aan die eisen te kunnen voldoen, kunnen wij voor u diverse keuringen en validatie uitvoeren. Hieronder vindt u een aantal van onze mogelijkheden. Uiteraard zijn er buiten de genoemde opties meer varianten.

 

Validatie temperatuur sensoren / temperatuur mapping van apparatuur en ruimtes:

 

Het kan door regelgeving vereist zijn dat de interne- en externe temperatuursensoren van de koel-/ vries kasten periodiek moeten worden gevalideerd en gekalibreerd. VDW CoolChainers heeft de mogelijkheid tijdens de APK Controle of het onderhoud, de validatie gelijktijdig uit te voeren. De temperatuur van de koel -/vrieskast zal met een gekalibreerde temperatuursensor worden gemeten. Van de meting ontvangt u alle benodigde certificaten.

 

Validatie RH en CO2 sensoren:

 

Om de eisen aan uw apparatuur te kunnen waarborgen kan het een vereiste zijn dat de RH en CO2 sensoren worden gevalideerd. VDW CoolChainers kan ook voor dit type sensoren de validatie uitvoeren. De waarden worden gemeten met gekalibreerde apparatuur en van de metingen ontvangt u uitgebreide rapportages.

 

NEN 3140:

 

De NEN 3140 keuring kan gelijktijdig worden uitgevoerd met preventief onderhoud of APK controle door een gekwalificeerd medewerker van VDW CoolChainers. Indien aanwezig kunnen wij gebruik maken van uw meetapparatuur en stickers. Indien dit niet aanwezig is, gebruiken wij onze eigen apparatuur en stickers en ontvangt u na de keuring van ons een rapportage en de benodigde certificaten. Als tijdens het preventief onderhoud of APK blijkt dat er eerst elektrische reparaties benodigd zijn, worden deze uitgevoerd alvorens de NEN keuring kan plaatsvinden.

 

Uiteraard zijn er nog meer mogelijkheden. Door validatie of keuringen te combineren met APK of onderhoud kunnen wij voor u de kosten relatief laag houden door het efficiƫnt inzetten van de werkzaamheden.

 

Het merkonafhankelijke is onze kracht, wat ons uniek maakt in de markt. Onze technische vakkennis is niet beperkt tot 1 merk, dus voor al uw vraagstukken kunt u een beroep doen op ons specialisme.


> Vraag hier vrijblijvend direct uw offerte of informatie aan

 

VDW CoolChainers B.V. | De Aaldor 8C | 4191 PC Geldermalsen | E: info@vdwcoolchainers.nl | T: +31 (0)345-582546 | Copyright VDW CoolChainers B.V.

VDWCoolChainers

Over ons

Service & onderhoud

Producten

Fabrikanten

Occasions

Contact

Algemene Voorwaarden

 

Temperatuur Registratie Systemen 

Temperatuur Loggers

Temperatuur Labels

Temperatuur Regulerende Verpakking

Transportkoelbox(en) / transport vriesbox(en)