> MERKONAFHANKELIJKE SERVICE

 

Een snelle respons en een klantgerichte oplossing. Beide een must in ons vakgebied. Van preventief onderhoud tot onverwachte storing: onze serviceorganisatie is er klaar voor. 24 uur per dag en 7 dagen in de week.

 

Serviceafhandeling

 

Heeft u een Onderhoudscontract of een Servicegarantcontract bij VDW CoolChainers? Dan zijn we bij een urgente storing altijd binnen 4 uur aanwezig. Onze vakkundige en inventieve monteurs kunnen in veel gevallen de reparatie op locatie uitvoeren. Ligt het probleem complexer, dan staat onze back-up apparatuur tot uw beschikking tot de reparatie in ons servicecenter is uitgevoerd. 

VDW CoolChainers past uitsluitend hoogwaardige kwaliteit apparatuur en materialen toe. Wij staan voor 100% in voor onze service en geven u dan ook garantie op onze installaties in combinatie met een eventueel onderhoudsabonnement. Wij gaan voor een eerlijke en open relatie, efficiënte samenwerking en dit alles tegen een zeer reële prijs.

 

VDW CoolChainers B.V. | De Aaldor 8C | 4191 PC Geldermalsen | E: info@vdwcoolchainers.nl | T: +31 (0)345-582546 | Copyright VDW CoolChainers B.V.

VDWCoolChainers

Over ons

Service & onderhoud

Producten

Fabrikanten

Occasions

Contact

Algemene Voorwaarden

 

Temperatuur Registratie Systemen 

Temperatuur Loggers

Temperatuur Labels

Temperatuur Regulerende Verpakking

Transportkoelbox(en) / transport vriesbox(en)