> ONDERHOUD


Uw hoogwaardige koudeketen oplossing verdient een lang leven. De kans daarop wordt aanzienlijk vergroot als u zorgt voor degelijk onderhoud. Bij VDW CoolChainers kunt u één onderhoudscontract afsluiten voor al uw apparatuur.

Wij bieden u een centraal georganiseerd onderhoud aan al uw apparatuur. Onze kennis is merkonafhankelijk, dus onze technische vakkennis beperkt zich niet tot 1 merk. Daarnaast kunt u bovendien rekenen op een lager tarief voor alle serviceopvolgingen, reiskosten en back-upkosten.


Hieronder een korte greep uit de mogelijkheden, uiteraard kunnen we voor u een klantspecifiek plan maken, geheel aangepast aan de eisen die u als klant stelt:

 

Onderhoud:

 

Een volledige preventieve onderhoudscontrole inclusief kleine herstelwerkzaamheden op het koeltechnische en elektrische gedeelte van uw apparatuur. Wij checken uw apparatuur volgens de punten op de onderhoudsrapportage, zoals het reinigen van de apparatuur, ventilatoren stofvrij maken en controleren van de werking, de leidingen, koppelingen, bedrading etc. Tevens verrichten wij temperatuurmetingen d.m.v. geregistreerde, gekalibreerde meetapparatuur. Voor de volledige lijst verwijzen wij u naar de onderhoudsrapportage. Vraagt u naar de mogelijkheden naar onze overige onderhoudsvormen zoals Onderhoud PLUS, Onderhoud PLUS XL.

 

APK:

 

Een korte Check Controle op het apparaat zonder dat er wordt gesleuteld of gerepareerd. Het voordeel van deze APK is dat de kosten relatief een stuk lager zijn en dat de apparaten toch ieder jaar kort aandacht krijgen. Indien er afwijkende zaken worden gesignaleerd, leggen wij die voor aan de betrokken partijen en kunnen we desgevraagd adequaat ingrijpen. Ons advies is om APK alleen uit te voeren op de apparatuur, die niet uw reguliere bedrijfsproces kunnen verstoren. De APK controle wordt ook wel ingezet naast het geplande onderhoud. Door 6 maanden later nog een APK controle uit te voeren, kunnen we mogelijke problemen voorkomen, het geen zich resulteert in een lager gemiddeld storingspercentage.

 

Kwalificatie:

 

Naast het onderhoud geven wij alle apparaten een kwalificatie mee. Deze kwalificatie geeft aan in welke staat het apparaat zich kwalitatief en technisch bevindt. Hiermee heeft u een duidelijk inzicht over uw inventaris en krijgt u tijdig signalen over eventueel te vervangen apparatuur.

 

> Bekijk hier een onderhoudsrapport

 

Het merkonafhankelijke is onze kracht, wat ons uniek maakt in de markt. Onze technische vakkennis is niet beperkt tot 1 merk, dus voor al uw vraagstukken kunt u een beroep doen op ons specialisme.

 

> Vraag hier vrijblijvend direct uw offerte of informatie aan

VDW CoolChainers B.V. | De Aaldor 8C | 4191 PC Geldermalsen | E: info@vdwcoolchainers.nl | T: +31 (0)345-582546 | Copyright VDW CoolChainers B.V.

VDWCoolChainers

Over ons

Service & onderhoud

Producten

Fabrikanten

Occasions

Contact

Algemene Voorwaarden

 

Temperatuur Registratie Systemen 

Temperatuur Loggers

Temperatuur Labels

Temperatuur Regulerende Verpakking

Transportkoelbox(en) / transport vriesbox(en)