> OVER VDW COOLCHAINERS

 

VDW CoolChainers richt zich op het leveren van oplossingen waarmee organisaties en bedrijven de volledige koelketen gesloten kunnen houden. Om dit te realiseren beperken wij ons niet tot bepaalde leveranciers maar blijven continu de marktontwikkelingen volgen om op deze wijze altijd de beste oplossingen aan te kunnen bieden. Resultaat, innovatie, gebruiksgemak en een goede prijs kwaliteitverhouding zijn daarbij leidend. 

Iedere klant heeft eigen gerichte behoeften die vaak ook een specifieke invulling vergen waarbij een bepaalde set aan producten en eventuele diensten horen. Wij richten ons dan ook op de behoefte en onderzoeken vervolgens kosteloos welke oplossing en product daarbij het beste aansluit. Daarnaast verzorgt VDW CoolChainers de installatie van- en service op eventueel toe te passen hardware en desgewenst de trainingsactiviteiten voor de gebruikers van de oplossingen. Dit resulteert in een totaaloplossing voor al uw koelketen behoeften. 


VDW CoolChainers biedt gevalideerde oplossingen voor temperatuur; monitoring, registratie, alarm meldingen, verpakking en alarmopvolging diensten voor de gehele koelketen. Al onze oplossingen dragen bij aan naleving van onder andere: GMP, GDP, CFR 21 p.11, WHO, MHRA, FDA en BRC.


Als specialist zijn wij STEK en VCA-erkend.

 

VDW CoolChainers is er onder andere voor:

Meer weten?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

GDP Licence1.png    
      
   

VDW CoolChainers B.V. | De Aaldor 8C | 4191 PC Geldermalsen | E: info@vdwcoolchainers.nl | T: +31 (0)345-582546 | Copyright VDW CoolChainers B.V.

VDWCoolChainers

Over ons

Service & onderhoud

Producten

Fabrikanten

Occasions

Contact

Algemene Voorwaarden

 

Temperatuur Registratie Systemen 

Temperatuur Loggers

Temperatuur Labels

Temperatuur Regulerende Verpakking

Transportkoelbox(en) / transport vriesbox(en)